بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

تاکید بلینکن بر نقش روسیه در آرامش میان باکو و ایروان

تاکید بلینکن بر نقش روسیه در آرامش میان باکو و ایروان وزیر امور خارجه آمریکا گفت که روسیه می‌تواند در ایجاد آرامش میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان به ایفای نقش بپردازد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت که مسکو می‌تواند در راستای ایجاد آرامش میان باکو و ایروان به ایفای نقش بپردازد.

وی در ادامه مدعی شد که واشنگتن نگران است که روسیه به تشدید تنش میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان بپردازد.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت اگر روسیه از نفوذ خود برای متوقف کردن خشونت و ایجاد صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان استفاده کند، اقدام مثبتی خواهد بود.

شب گذشته درگیری‌های شدیدی میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان صورت گرفت و ارمنستان از ادامه پیشرویهای نظامیان جمهوری آذربایجان به سمت خاک خود خبر داد. به دنبال این تحرکات، رسانه‌های جمهوری آذربایجان از توافق ایروان و باکو برای برقراری آتش بس از ۹:۱۵ صبح به وقت محلی خبر داده‌اند.

خبرگزرای «ریانووستی» به نقل از منابع جمهوری آذربایجان گزارش کرد که آتش بس از ساعتی پیش اجرایی شده است. طی ساعات گذشته روسیه، فرانسه و ایالات متحده نسبت به تشدید درگیریهای دوباره میان نظامیان ارمنی و جمهوری آذربایجان ابراز نگرانی کرده بودند.

منابع رسمی ارمنستان همچنین از تماس تلفنی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جمهوری ایران و «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان به دنبال تحولات نظامی شب گذشته میان ارتش جمهوری آذربایجان و ارمنستان خبر دادند.خبرگزاری ارمنستان نوشت، پاشینیان روز سه شنبه با رئیس جمهور ایران تماس تلفنی داشت.

به گفته دفتر نخست وزیرارمنستان، آیت الله رئیسی در این تماس تلفنی جنگ جدید در قفقاز جنوبی را غیرقابل قبول دانسته و گفت که ایران با دقت تحولات قفقاز را دنبال می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار